--

29 Kasım 2008 Cumartesi

Yillardir Suren Avrupa Birligi Sureci

Yıllardır kıçımızı sürttüğümüz ve asla vazgeçmediğimiz bu Avrupa Birliği sevdası bizden neler aldı neler götürdü....


Kaç yıldır devlet adamlarımızı sanıyor ki (yani halka sandırmaya çalışıyor ki) Avrupa Birliği'ne gireriz... Evet gireriz ancak nerede olduğunu siz benden daha iyi bilirsiniz, rüyamızda.
Biz Avrupa Birliği'ne giremeyiz çünkü, Avrupa Birliği'nin amacı zaten ortadadır, yıllardır yapmak istedikleri şey ortadadır. Birinci Dünya Savaşı'nda ellerine düştük ne olduğunu gördük, halkımızı ezdiler, kadınlarımıza tecavüz ettiler... Namusumuzu kirlettiler, halka bin bir türlü eziyet ettiler, çoluk çocuk demeden önlerine geleni kestiler, öldürdüler, ellerinden geleni ardlarına koymadılar, askerlerimizi asit kuyularına attılar, aklımıza hayalimize gelmeyecek şeyleri onlar bize yaptılar. Vatanımızı bölmeye çalıştılar, içerdeki insanları kışkırttılar, onlar amacı zaten belli, onların amacı Türkiye'yi bölmek, bizi köleleştirmek. Amaçları böyleyken bizi neden Avrupa Birliği'ne alsınlar akıl mantık işi mi Allah rızası için söyleyin !!!

İsteklerini görüyorsunuz, saçma sapan istekler, halka eziyet için bir sürü istekler, Türklüğe hakaret serbest hale gelsin diye istekte bulunuyorlar, belki devlet adamlarımız bunu halktan saklıyor işte bilmem kaçıncı madde diyorlar, ama bu bir gerçek.. Türklüğe hakaret serbest hale gelsin diyorlar...
Örneğin; Orhan Pamuk kulağıma gelen bilgiler ışıltısında Nobel ödülünü aldığı kitabında Ermeni Soykırımı olduğunu iddia ediyormuş, yani söylüyormuş. Bunun için de nobel ödülünü almış...
Nobel ödülünü verenlerin ise kim olduğunu söylemem gerek yok herhalde... Çok rahat bir biçimde herkes istediğini yapabiliyor, Türlüğe hakaret edebiliyor, Türkiye aleyhinde istediği gibi at koşturanlardan tutun da neler neler ... Hepsi Avrupa Birliği sayesinde gerçekleşiyor..

Onların bu isteklerinin de hiçbir zaman biteceğine inanmıyorum.. ha bu arada hiçbir zaman almazlar demiyorum en son AB batacağı zaman alırlar, Türkiye'nin de zaten nüfusu çok diğer ülkelere göre derler ki herkes nüfusu kadar borç ödesin, aynı Gümrük Birliği'nde olduğu gibi kakalarlar borçları ... Ne güzel sonra AB'ye girdik !!!

Neyse sizi fazla sıkmayayım kısaca özetlersek;

Avrupa Birliği sürecinin Türkiye'nin aleyhinde olmaması için mutlaka ki mutlaka Türkiye'nin Avrupa Birliği'nden kıçını çekmesi artık kıçını sürtmemesi gerekiyor.. Biz kendimiz kendimize yeteriz Avrupa Birliği neyimize gerek, asıl onlar bize ihtiyaç duyuyorlar, tüm hammaddeler onlardan çıkmıyor bizden çıkıyor, biz kendi kendimize yeteriz, yeter ki değerini bilelim elimizdekilerin ... Bizim Avrupa'ya ihtiyacımız yok onların bize ihtiyacı var.

0 yorum:

Yorum Gönder

Template by - Abdul Munir | Daya Earth Blogger Template